Photographer

Hemsida


torsdag, november 25th, 2010

Nu har jag äntligen kommit igång med en riktig hemsida. Jag har inte kommit halvvägs med utseendet än, men jag vet ungefär hur jag vill att det ska se ut.
Jag har bestämt mig för att ha alla menyer, bildtexter och liknande på engelska men kommer skriva blogginläggen på svenska eftersom jag uttrycker mig bättre då. Tanken är att jag ska skriva om mina dagar, mitt liv och liknande saker i bloggen och använda mig av de andra funktionerna här på ett annat plan.
Det här inlägget får bli ett testinlägg helt enkelt.

Just nu sitter jag på en skola i Spånga och väntar på att elever ska flöda in, men det gör dem inte. Heldött faktiskt. Två lärare spelar pingis bakom mig, de verkar inte heller ha så mycket att göra. Jag skulle egentligen ha börjat klockan 10 men det blev framflyttat till 10.30. Sen fick jag reda på att lärargruppen ska fotas klockan 13.00. Jag ska alltså fota cirka 10 elever eller vad jag kan ha kvar på 1,5 timmar.
Tekniken gav upp idag också, så jag kör allt för hand. Men det är ganska schysst ändå. Vägen hit var inte lika odramatisk som mitt jobb idag verkar vara. En långtradare körde av vägen framför mina ögon och hela vägen hit var i princip kantad av bilar som låg i dikena. Jag körde rikigt försiktigt men fick ändå känna på halkan ett par gånger.

One Response to “Hemsida”

  1. nurse anesthetist Says:

    My partner and I really enjoyed reading this blog post, I was just itching to know do you trade featured posts? I am always trying to find someone to make trades with and merely thought I would ask.

Leave a Reply