Photographer

Andra försöket- men vad tänkte jag med?


tisdag, april 19th, 2011

Galenpannan förtjänade en till chans i morgonljus tyckte jag, men oj så fel jag tyckte. Jag åkte ut till Sevalla vid 5 på morgonen för att få lite schysst soluppgång med på bilderna.

Tyvärr var han galnare idag, ville se mig död där, då direkt. Jag var dum nog att ställa mig på andra sidan av honom, så han var emellan bilen och mig. Jag gjorde det för att det var grymmaste ljuset just då och jag ville fota honom i motljus. Men denna gång lät han inte mig fota honom, utan han sprang på mig direkt, och gav sig ute hur mycket än jag sparkade och slog med en pinne (tills pinnen gick sönder!) och jag hade sååå fruktansvärt dåligt samvete över att behöva utöva våld mot honom, men det var bara rent självförsvar. Det värsta är att han ser riktigt läskig ut när han går till attack, så jag var räddare än vad jag någonsin har varit för en älg just då. Kommer aldrig mer åka ut dit ensam. Och det värsta med allt, var att ljuset var helt perfekt, och han andades ut ånga i den orangea luften.
Jag såg bilden jag kunde tagit och den har fortfarande inte släppt från mina hornhinnor. Attans!
Jag satte mig i bilen och fotade honom därifrån, men såklart gick han till angrepp mot bilen också (nej det blev inga repor som tur var) men jag hoppas då ni förstår hans vildsinthet.

Alla bilder förutom två är tagna från bilen…
Här nedanför är bara lite mer bilder från i söndags då han var ”snäll”(are).

 

Jag fotade också lite andra djur men de dyker nog upp någon annan dag…

One Response to “Andra försöket- men vad tänkte jag med?”

  1. Annette Says:

    Underbart!! Vilken historia, vilka fina bilder!

Leave a Reply