Photographer

3 september


lördag, september 3rd, 2011

Jag möttes av en ganska rolig syn idag när jag var ute i skogen och fotade lite. Helt plötsligt hör jag hur grenar knäcks, och jag vänder mig om för att se vad det är jag möter i skogen. Det var morfar som kom gåendes med sin cykel bland alla stenar, rötter och träd. Jag fnissade till och frågade vad han gjorde med cykeln i helt hopplös terräng, men han skulle upp till ett bra svampställe som ligger en bit upp på en liten väg som finns längre in. Han hade inte blivit knäpp i alla fall!
Lite av min fångst:


Efter skogsturen tog jag en springtur med hunden Ajax, och det är helt galet roligt att springa med honom. Jag orkar typ 100x mer när jag har en hund som glatt springer framför mig! När jag kom tillbaka blev jag bjuden på tårta av mormor och morfar, och satt och pratade med dem i någon timma medan de rensade morfars resultat av svampplockningen. Han fyllde en hel plastkasse medan jag bara fyllde en 1-literspåse, men jag kollade mest efter fotomotiv, jag skyller på det 🙂

Mormor tyckte att morfar kunde ha lämnat kvar den lille i skogen. Men sedan släppte de det samtalsämnet och började diskutera vad de skulle se för tv-program senare på kvällen i stället. Tur att de har två tv-apparater säger jag bara… Bra dag. Har provpackat lite inför resan nu med, på tisdag är det bara 2 månader kvar!

Leave a Reply