Photographer

Söderåsen, dag 1


tisdag, oktober 11th, 2011

Denna helg spenderades i Söderåsen, beläget ett par mil utanför Lund. Tanken var att vi (jag och 3 forna klasskamrater från Naturfotograflinjen på Åland) skulle fotografera höstfärger nu när det är tid för sånt. Vi möttes dock av en väldigt grön, men för att inte tala om vacker bokskog. Det var tidiga mornar som gällde såklart. Jag lyckades, inte alldeles ovanligt, att fylla ganska många minneskort och har därmed ganska mycket bilder, så kommer nog komma upp en del på bloggen denna vecka. Jag börjar i kronologisk ordning, med fredagen.

Vi åkte så vi var framme i Söderåsen runt 5, ungefär då solen börjar gå ner. Vi åkte så högt upp man kan komma. Solnedgången blev inte lika ball som jag hade tänkt. mig, utan det slutade med att jag mest gick runt och fotade bokarna. Var nog min sämsta fotorunda denna helg. Hittade mycket rötter och stammar som var roliga att fota så det är det ni får se i detta inlägg.

 

 

När det blev mörkt gav vi oss ut från stugan som vi bodde i för att fota stjärnorna och ofrivilliga tältfotningsoffer. Det var en fin kväll i alla fall. Vi gick ner till en liten å/fors sen för att fota spegligar men jag fick bokstavligt talat bara struntbilder därifrån.

 Leave a Reply