Photographer

Söderåsen dag 2 del 1: Mestadels svanar


torsdag, oktober 13th, 2011


Dag två steg vi upp vid 5 för att fota.Precis när vi skulle kliva ut genom dörren började det (förstås) spöregna, så det slutade med att vi kokade vatten till frukosten vi skulle äta senare och väntade på att regnet skulle sluta. När det väl slutade regna traskade vi de sjuhundra metrarna till bilen och stack iväg uppåt.
Blev inte så mycket soluppgångsbilder för mig dock.

Sen blev det dags för frukost…


Jag drack blåbärssoppa ur min gula fina termos. De andra lagade gröt.

Det blev mycket svanbilder…
Vi ville se minkar som skulle finnas i stenrösen, men det var lättare önskat än funnet (?). Den enda vi såg var på denna skylt. Den var åtminstone glad.
One Response to “Söderåsen dag 2 del 1: Mestadels svanar”

  1. afAdam Says:

    Jag gillar närbilden på den ”arga” svanen! Det är verkligen precis så jag ser på svanar, som elaka jävlar som egentligen vill bita benen av en.

Leave a Reply