Photographer

Info


söndag, februari 13th, 2011

Berätta 3 saker ingen vet om dig:
Jag är väl inte så hemlighetsfull av mig precis, men få vet nog:
*att sparris är min absoluta favoriträtt, om det ens klassas som rätt? Grönsak kanske då, men om jag skulle enbart få leva på en enda sak resten av mitt liv så skulle jag nog välja sparris. Avokado ligger nästan lika högt på listan.
*att jag har fantastiskt dåligt lokalsinne. Och jag menar FANTASTISKT dåligt. Jag kan tappa bort mig överallt.
*att jag tävlar i allt.
De flesta som känner mig vet nog att jag är en superdålig förlorare, och också extremt tävlingsinriktad, jag tävlar i mitt huvud hela tiden, mest mot mig själv men också i saker som att göra flest semlor på kortast tid på jobbet och sådana saker. Tyvärr vinner jag inte allt för ofta. Inte ens mot mig själv.

Favoritartister/band, och när och hur började du lyssna på dem?
*Fleet Foxes: Fick låna en skiva för ett par år sedan som jag lyssnade på en gång utan att visa ett större intresse, men började lyssna igen när någon av Aftonbladets musikkrönikör skrev om deras album och jag kände igen framsidan. Blev kär direkt! Lyssna gärna på ”Mykonos”, ”Your Protector” och ”White Winter Hymnal”. Magiskt.

*Arcade Fire. För cirka ett år sen gick reklamen för ”Where The Wild Things Are” som jag så himla gärna ville se. I reklamen spelas Arcade Fires låt ”Wake Up” och från den stunden var det min absoluta favoritlåt. Har tyvärr lyssnat alldeles för lite av deras äldre skivor men deras nya ”The suburbs” är fenomenalt bra! Lyssna på ”Wake up”, ”Modern Man” och ”Ready To Start”. Tråkigt nog finns dem inte på Spotify.

*The Decemberists och Edward Sharpe & The Magnetic Zeros är också starka kandidater. För att inte tala om The Avett Brothers, Bob Dylan och John Lennon. Och Eddie Vedder! Med andra ord lyssnar jag på väldigt blandad musik (som jag också gärna snor från syrran, men är inte lika inbiten som henne).

Favoritfilm:
Oj. Nu kommer jag aldrig sluta. Men låt se. De filmer som påverkat mig mest är nog:
*Into The Wild. Köpte den i Thailand och ägnade en natt åt att gråta som ett jäkla barn. Väckte hela Bungalowen.
*Amelie. Paris som hur man tänker sig Paris.
*Schindlers List tycker jag också håller hög standard.

Favorit tv-program: Åh hjälp, är det nu jag officiellt blir klassad som pensionär? Jag älskar På Spåret, Skavlan och Halv åtta hos mig för att nämna några, och jag tvivlar starkt på att det är någon mer än jag som ser det som är under 40+. Annars kollar jag inte så mycket på TV, brukar bli ordentligt rastlös. Men på senaste tiden när jag har varit lite ledig så har jag hittat mina tv-tider så att säga.

Favoritmat:
Sparris och avokado. En hel maträtt? Tortellini (haha!) Kan ju vara ännu tråkigare och säga tacos… Fast den mesta thaimat är grym också. Oj så svennig jag låter, måste dra till med nåt jätteexotiskt snart känner jag….. Lax är iofs en favorit! (Har jag tur är laxen norsk så då är jag lite exotisk i alla fall, inte för att tacos och thaimat och sånt är ursprungligen svenskt men det måste ju vara vanligaste maten i Sverige?)

Jag är bra på:
Jag vill se mig som duktig på att fota, men det avgör man själv!
Spelet Alias!
Dagdrömma
Jag är bra på att skratta

Jag är dålig på:
Förlora
Matte
Göra pärontårtor (fulaste tårtorna på maxi har jag nog lyckats åstadkomma idag)
Planera & organisera

Jag ser fram emot:
JORDEN RUNT-RESAN!
The National-konserten 1:a mars
Sommaren

Jag saknar:
Åland
Torsdagspyjamaspartyn på Åland

Favoritfotograf(er):
Steve McCurry (no1)
James Nachtwey
Tim Flash
…. och en hel del fler.

One Response to “Info”

  1. boom beach android hack apk,download boom beach hack tool,boom beach gemmes gratuites,boom beach hack tool android,boom beach diamants illimités gratuits,free download boom beach hack tool,Boom Beach Hack ,boom beach ios hack file,hack boom beach avec Says:

    Le growth Plage Hack into utilise este script privée,
    à évaluer Indétectable aux serveurs para sécurité
    Technique.

Leave a Reply